Love's a fool's dance. I ain't got much sense but I still got my feet

Woah. Det siste jeg sa før jeg forsvant var at endelig har jeg en hval og havet i blekk på arma. Jeg har en solnedgang på arma! Den er ikke ferdig, 31. august er den ferdig og jeg skal klare å vente så lenge for i skrivende øyeblikk har jeg ikke engang penger til å betale for den. Siden sist har jeg også fått sommerferie. Jeg overlevde eksamene, ja, til og med litteraturvitenskapelige grunnlagsproblemer klarte jeg og den følelsen da jeg leverte inn den siste hjemmeeksamenen og tenkte at i kveld skal vi drikke øl i Frognerparken selv om det regner ute, var ubeskrivelig god. Jeg har kommet hjem til Kristiansund. Søstra mi har kommet hjem til Kristiansund! Vi er samla hele gjengen og det er fantastisk fint! Jeg står i kassa på Rema 1000 og er hyggelig og mener det, mens jeg gleder meg til helga kommer. Ønsker det var helg hele sommeren så vi kunne drukket øl og dratt ut og fremdeles blir jeg kasta ut fra puber og fremdeles er jeg i overkant frekk mot alt og alle. Men det er liksom litt sånn det er og skal være fordi det er Kristiansund, Kristiansund, Kristiansund. Og Kristiansund er solnedgangen og horisonten og alt det der ute som gjør så innmari vondt i hjertet og i magen og Kristiansund er å kjøre rundt i Jordbæra, og innerst inne vil jeg også at Kristiansund skal være det den var i fjor sommer, men det er den ikke.

Den er ikke det.

Vi bør legge planer. Vi bør sette oss mål. Jeg skal skrive liste for når sommern er over, skal jeg se over lista og krysse av de tinga jeg fikk gjort. Som å få dagens rose i Tidens Krav fordi jeg er ei eksepsjonelt hyggelig kassadame. Å drikke bort alle timene jeg tilbragte på lesesalen i mai. Å lese masse bøker og å skrive ned alt som faller ned i hodet og slår rot i hjertet. Å få med meg alle solnedgangene der ute i horisonten. Å komme så langt frem som mulig på de to konsertene med Bruce Springsteen. Og jeg har lyst til å skrive at jeg skal kysse, men hvem faen skal jeg kysse. Drit i det. Jeg driter i det og legger meg i senga og ja, det er fremdeles Neil Youngs "Cowgirl in the Sand" og Patti Smith med "Dancing Barefoot", jeg har bare ikke hatt tida til det siden jeg kom hjem, men jeg skal sette av tid til det senere i sommer. Jeg skal sette av tid til å ligge i senga og glo på veggene og høre på de låtene der.

Jeg skal ikke stresse med å skrive her, det er så mange andre steder å gjøre det på, men jeg skal passe på å dokumentere det meste av sommern her også. Jeg skal bare fortsette å oppleve den først.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits