One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

Å fremkalle engangskamera er som å ha vært på fylla og senere får du vite hvem, hva og hvor. En spennende følelse med andre ord. Og i dag fikk jeg endelig første runde med bilder, så jeg tenkte jeg skulle poste noe av det jeg har gjort tidligere i januar.

Dette er fra den siste helga mi i Kristiansund da jeg fikk med meg Ida ut på hemmelig pub og Fasting og faenskap.

Man kan jo tydelig se på trynet mitt at den Fresitaen gikk litt for fort ned. Eh.

Dette tok jeg for å minne meg selv på hvor fin vegg jeg har der hjemme i Kristiansund og også for å huske på at jeg aldri aldri aldri må finne på å ta med meg en one night stand hjem.

Og vips! var jeg tilbake i Oslo igjen. Broren min syns det var på sin plass å parodiere kjortelen min som jeg personlig syns er kul. Den ser jo ut som universet.

Jeg passa Prince ett par dager og av og til gikk det greit og av og til var'n vanskelig å ha med å gjøre. Uforutsigbar bikkje.

Dette tok jeg på en tur jeg gikk. Et av nyttårsforsetta mine er å gå mer for å bli bedre kjent med Oslo.

Og Marte kom på besøk rett før jeg stakk til Praha. Dette er fra da vi spiste middag på Egon. Jeg har bestemt at Marte skal komme oftere for vi holder nemlig på med et hemmelig prosjekt som jeg trur kommer til å bli fantastisk bra.

Åh, mystisk møte altså.

Så det var litt av mitt januar. Neste uke får jeg siste rest av bildene fra Praha og de er jeg i hvert fall spent på å se. Jeg har fullt opp med jobb tre dager på rad, så nå skal jeg legge meg i senga og se en dose Twin Peaks før jeg legger meg. Og ja, Twin Peaks er fantastisk! Er så forelska i Dale Cooper at det skal'kke gå an.

Én kommentar

Prokrastinering

08.02.2012 kl.00:52

" og også for å huske på at jeg aldri aldri aldri må finne på å ta med meg en one night stand hjem." ahahahh han satt ikke pris på el boss?

Skriv en ny kommentar

hits