All that I say, you always say more

Om noen lurte på hva som har vært grunnen til mitt fravær den siste tiden, så er det fordi jeg...

... Har vært sykt opptatt med å befinne meg i Praha med studiegjengen, drikke Jäger og generelt være drita. Så drita at jeg faktisk følte det var på sin plass å kjøpe ei t-skjorte med teksten "They say I went to Prague but I can't remember". Og det sier vel sitt om den turen. Nei, det gjør jo egentlig ikke det, men jeg tenker at det vil være enklere å huske mesteparten når jeg får bilder, men siden hele gjengen gikk rundt med engangskameraer, så kan jo det ta en liten stund.

Og bortsett fra Prahaturen vår, så har det ikke skjedd så mye. Jeg gleder meg til å komme i gang på ordentlig med studiene igjen, for eksamensresultatene ble noe helt annet enn hva jeg forventa meg og det på en positiv måte. Så nå har jeg i alle fall fått bekrefta at jeg ikke er tvers igjennom dust og jeg trenger ikke å bo hjemme hos mamma til jeg er 30, selv om det er fremdeles er en lang vei å gå når det kommer til denne beryktede studieteknikken. Og ute snør det, så det er'kke så ille å oppholde seg inne på rommet her i Kråkeslottet, ligge i senga og se på Twin Peaks (som jeg allerede er blitt hekta på). Og jeg hører på Adele og er til tider litt frustrert over meldinger som burde blitt sendt og svar jeg burde fått, men i dag ble jeg fortalt at jeg har ingenting å bekymre meg over selv om Adele uansett er musikk til å omfavne seg i, i stunder som dette. Jeg syns å erindre en følelse av det samme for snart et år siden, men det kan egentlig ikke sammenlignes . Og det gjør meg så forbanna glad.

Én kommentar

Camilla

27.01.2012 kl.15:19

Ja... jeg tok det bildet dagen før C fikk slag, og jeg fikk en skikkelig sånn "fuck. its happening"-følelse hver gang jeg så på det bildet, og tenkte på The Last Carnival. Still do

Camilla

27.01.2012 kl.15:20

ps:

GLEDER MEG TIL JEG SKAL TIL PRAHA I SOMMER ÆÆÆÆ!!!!!111

Skriv en ny kommentar

hits