Lonely days are gone, I'm a-goin' home

I starten av desember hadde jeg to engangskameraer å slå meg løs med, men grunnet inkompetanse når det gjelder blitz, fikk jeg bare dokumentert siste rest av nyttårsaften og 2011.

Etter at jeg og Vilde/bursdagsbarnet hadde spist romantisk lasagnemiddag med pappan hennes, pynta oss, vært misfornøyde med antrekk og sagt BLÆH til oss selv i speilet, havna vi på vors til Eirin på Dale.

Vilde stakk French Fries i kjeften og lekte vampyr.

Hansi er for tiden soldat og slo seg virkelig løs for anledningen. Eirin er bare brite.

Jeg følte meg litt Lady Gaga på crack den kvelden og Nathalie mente hun så ut som en discokule.Men alt i alt var det et fint vors og det var fint å stå i Kaibakken og ikke få med seg raketter, bare løpe rundt som en gal og ønske alle og enhver godt nyttår. Jeg, Nathalie og Håvard hadde store planer om å sitte på Kick Off og drikke øl, men vi kom oss ikke inn og jeg blei busta i sniking på Mocca så jeg måtte betale 180 kjipe kroner for å danse Dirrty. Det er forresten mitt nyttårsforsett - slutte å be DJen spille Dirrty for meg. Er like krise hver gang.

Nå er jeg så å si aleine igjen i Kristiansund og det er egentlig ikke så ille. I går hadde jeg et gledelig gjensyn med litteratur jeg selv har valgt, på sofaen og i dag var jeg ute og kjøpte meg nye bøker siden jeg tross alt ikke drar til Oslo før på søndag. Men det som er det absolutt beste med å være igjen litt etter alle andre, er at jeg får jobbe to dager på Nordlandet ungdomsskole som assistentlærer. Jeg VISSTE at den galskapen jeg praktiserte i så mange år, ville komme til å lønne seg til slutt.

Én kommentar

urbaneproblemer

03.01.2012 kl.17:12

hvilket fly tar du på søndag? jeg tar 14.30 !

Skriv en ny kommentar

hits