Ønskeliste

Jo eldre jeg blir, dess mer skuffa blir jeg når julaften endelig er ringt inn og det er tid for å åpne pakker. Hvorfor? spør du. Jo, fordi min andel presanger minker for hvert år. Jeg liker ikke å bli eldre, selv om jeg aldri ville ønsket meg dukkevogn og Barbiedukker noen gang igjen. Men jeg vil fremdeles ha en like stor mengde som det jeg hadde julen 1997! De siste årene har jeg faktisk kjøpt gaver til meg selv, pakket de inn og diktet opp venner for så å åpne dem og bare "Herregud, så snilt av Anette Sofie!". Så nå skal jeg faktisk ta meg bryet med å skrive ei ønskeliste, og så håper jeg at jeg vekker medfølelsen hos de som eventuelt skulle komme til å lese dette.

- Billetter til Bruce Springsteen


Fikk vite i går at han kommer til Oslo OG Bergen, og jeg måtte forlate lesesalen i ren ekstase. Det er dette som holder meg søvnløs om nettene, men det er også dette som driver meg fram. Tanker som "Faen, eksamen snart" og "Veit egentlig ikke om jeg gidder SATS i dag, jeg" blir som blåst bort når jeg heller tenker på at om jeg er heldig så får jeg kanskje se ham to ganger neste sommer. Gjør egentlig ikke så mye om verden går under for min del, når jeg tenker meg om. MEN, siden jeg ikke stoler på noen av dere, så kan dere bare ta rennjafart og drite i å prøve og skaffe billett til meg, for det skal jeg nemlig gjøre SJÆL. Bortprioritere hjemmeeksamen skal jeg også gjøre. SO HARDCORE.

- Musikk

Det var en mørk torsdag jeg vandra rundt i Bogstadveien på jakt etter mat og underholdning (hørtes bare forbanna trist ut), og da jeg stakk innom Platekompaniet og så The Brothel av Susanne Sundfør på VINYL, så gikk jeg nesten i gulvet. Der og da var den for dyr til at jeg kunne kjøpe den, men dæven, den ønsker jeg meg ass. Annet jeg begjærer er Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes med Up From Below og den nyeste til Florence + The Machine. Kommer sikkert på mer etter hvert, så det er bare å poste en kommentar hvis det er noen spørsmål.

- Alkohol

Jeg ønsker meg styggmye vin til jul for jeg har nemlig satt meg det målet å ikke være i stand til å kjøre fra 22. desember til 2. januar. Hvitvin og Captain Morgan og øl er JA TAKK.

- Bikinikroppen 2012

Jeg trenger ikke undertøy fra Victoria's Secret, men jeg vil gjerne ha kroppen. Om noen har en finfin løsning på dette, så blir jeg jævlig glad for å finne den under juletreet.

- Treningsklær

Siden det forrige ønsket kanskje er litt i overkant urealistisk, så ønsker jeg meg... BAM BAM BAM - treningstights! Yeah, you heard me. Føler jeg ikke blender inn nok på SATS, og jeg tror problemet er at jeg ikke har treningstights. Ennå.


PS. Ønsker meg hel lengde så jeg slipper å barbere leggene så sjukt ofte.

- Intelligens

Men dette vil jeg helst ha på forhånd, så jeg kan bruke den mens jeg har eksamener.

Og sist, men ikke minst;

- En erklæring på livslang kjærlighet og vennskap

Dette er det mest kreative og krevende jeg ønsker meg. En hjemmelagd dorullnisse og en lapp hvor det står "Me & you 4-ever" er dødskoselig.

KØDDA. Jeg vil ha et dikt istedet.

Og helt til slutt; om noen av dere forventer å få gave av meg i år, så gjerne fortell hva dere ønsker dere, for i år har jeg null peiling.

PS. Billettsalget til Springsteen starter 30. november kl 09.00.

Én kommentar

camilla

25.11.2011 kl.15:51

i'll see what i can do!

Siv

26.11.2011 kl.18:26

Det er koselig å vite at andre tenker på deg, helt sant! Og billetter, musikk og intelligens må jeg si var smarte ønsker ;)) La oss håpe noen tenker på deg i førjulstidene :))

Skriv en ny kommentar

hits