Tilstander

- Jeg er offisielt medlem av SATS og alt ligger an til at en leken treningstights blir det neste. Og jeg som aldri skulle sette min fot på treningsstudio! Før jeg veit ordet av det har jeg gått i mot meg selv på alle mulige punkter, og sitter der med en nyfødt unge jeg ikke veit hvor jeg skal gjøre av.

- Men heisann, mitt nye sunne liv! Eller ikke...

- Dette rottehølet av et hus her i Skøyenveien når stadig nye høyder. I går fikk jeg mail om at vi har både vannlekkasje og sopp samtidig som jeg skulle reklamere til bekjente at et rom står ledig. Hvor er logikken?

- Og døgnrytmen er fremdeles like jævlig som den var forrige uke da jeg mista flyet mitt. Jeg var oppegående i to dager, før jeg sank ned til avgrunnen igjen.

- Men jeg gleder meg til jul. Gleder meg til å være ferdig med eksamener og oppgaveinnleveringer. Jeg må bare pugge som en hest og overbevise sjefen om at den 15. desember, da skal jeg ikke sitte i kassa, men være hjemme hos kjente og kjære. Dessuten har jeg begynt på årets første julegave, men jeg kan ikke fortsette før jeg er faktisk er hjemme. Nok en god grunn til å ikke tilbringe for mye tid på Rema.

- Og selv om jeg egentlig ikke har hatt tid, så har jeg gitt meg selv lov til å lese ut Don Quijote. Og det som gikk fra å være en fabelaktig historie, ble bare jævlig trist og nå sitter jeg her og er nesten like bedrøvelig som ridderen selv. Livet ass.


Egentlig har jeg ikke noe å vettugt å dele, men jeg liker denne tegningen da. Liker hvaler.

Én kommentar

Prokrastinering

04.11.2011 kl.10:45

jeg synes du kan tegne litt elefanter! i like elephants

Ida

25.11.2011 kl.15:23

Jooo, tilbring tid på Rema ;)

I miss u.. Skulle vært med på julebord i morgen også!! :)

Skriv en ny kommentar

hits