Yes, I did

Jeg hadde det såå på følelsen. At jeg kom til å miste flyet mitt hjem. Og hadde jeg rett? Jada! Og det er utrolig godt gjort, å miste et fly som går presist 12.00. Det er liksom midt på formiddagen for normale mennesker, imens det er grytidlig for en mislykket student som meg. Så nå må jeg vente helt til neste fly som går fem over halv seks. Har allerede sjekka inn bare for å være på den sikre siden. Og når internettiden min går ut, kan jeg jo juble i taket for at jeg kan kose meg med Shakespeares Hamlet...

...

Men egentlig så tør jeg ikke å komme hjem nå. Mamma kommer til å være kjempesint og få med seg pappa i dragsuget og da er det ingen vei tilbake når jeg må sitte og høre på "... du har jo isje nokka karakter. Ka e probleme me de?!". Jada, en lykkelig familiesammenkomst, kan jeg tenke meg. Den middagen jeg tenker å lage i kveld som skulle bli en sånn "setter pris på dere, men har vanskelig for å si det med ord"-middag får heller bli en slik "sorry for at jeg måtte punge ut med 500 kr ekstra for å komme meg hjem"-middag. Dette kan bli spennende.


Dette er meg i vinter da jeg var i min dypeste vinterdepresjon, men jeg føler det passer like godt inn her.

Ønsk meg lykke til. Om jeg ikke dør av kjedsomhet her på Gardermoen, så kommer mamma mest sannsynlig til å ta kverken på meg i kveld.

Én kommentar

mamma

02.11.2011 kl.07:15

Det høres ut som jeg er det største udyret på jord!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits