Sometimes I just wanna wake up with no one else around

Joda, så. Jeg isolerte meg to døgn i strekk i helga. Grepet av apati. Jeg var så melankolisk og trist at hjelp. En ridder av nostalgien rett og slett. Satte til og med på Mika med Happy Ending og da har jeg egentlig nådd ei farlig grense. Men det funker faktisk bare å være helt for seg selv en stund. Og nå er alt bra igjen for jeg har levert inn oppgaven min om Faust, og selv om den suger så er det ikke noe jeg kan gjøre med det nå. Kong Oidipus gjenstår fremdeles, men den tror jeg faktisk blir hakket bedre. Og så er vi kommet dit hen at vi leser Forbrytelse og straff og Don Quijote. Nå begynner ting å bli interessant her, ser du! Nå er jo begge to murstener av noen bøker, men de slukes i alle fall heftigere enn Njålssoga

I skrivende stund sitter jeg nok en gang på lesesalen. Er blitt så sykt flittig, altså. Sto til og med opp ti på syv i morges! Kan ikke huske sist gang jeg var våken så tidlig. Det var jo til og med mørkt ute. Skal innrømme at det gjorde jævlig vondt (Vilde, du veit hva jeg snakker om her), men da jeg kom til Majorstua så var jeg glad som ei lerke. Herregud, dette kan umulig være meg. Verdt å nevne at den eneste grunnen til mitt duggfriske jeg var at jeg lå over hos Mads, og siden han og Nicolai drar så tidlig avsted, så tør ikke jeg å være alene igjen med Prince. Skumle rotta der.


Nå ser jo ikke jeg så veldig morgenblid ut her, men det er ene og alene fordi jeg sitter på lesesalen og her er alle så forbanna seriøse og det er så stille at jeg hører stemmer og musikk om hverandre i hodet mitt.

Forresten, jeg har jo en fast tradisjon med å skrive eviglange innlegg om hver El Cuero-konsert jeg er på, men siden denne siste på Rockefeller rett og slett satte seg fast i hjerterota, ryggmargen og levra (spesielt sistnevnte), så tar det litt tid. Skjønner ikke hvorfor egentlig. Sånn sett burde jeg hatt med meg pcen på Rockefeller, så kunne jeg bare begynt å skrive med en gang konserten var over. Tror jeg gjør det neste gang, så kan jeg overgå min egen subjektivitet som allerede er langt opp i skyene. Men det kommer, jeg lover!

Nå skal jeg forhåpentligvis være litt flittig, så jeg med god samvittighet kan ta meg en tur på Uglebo i kveld. Oktoberfest GO!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits