På lesesalen

Jeg tror lesesalen hadde et godt rykte på seg helt til jeg kom inn i bildet. Jeg klarer ikke engang å konsentrere meg her, hvor det liksom skal være arbeidsro. Prøver å komme i mål med oppgaven om Faust, men det er dømt til å gå til helvete. Alle andre sitter her og ser sykt kloke ut, imens jeg er trøtt og har vondt i hodet og gjør alt annet det jeg burde gjort. I tillegg blir Veronica Maggios Jag kommer spilt av igjen og igjen i mitt eget hode, så høyt at jeg syns det er rart at jeg ennå ikke har fått noen klager. Lyset har med andre ord ikke gått opp for meg ennå. Og det er litt trist med tanke på at eksamen nærmer seg med stormskritt.

Dessuten kan jeg ikke holde meg hjemme, for sikringa har gått og jeg har verken lys eller varme på rommet mitt. Sikringa, som er fra nitten-pil-og-bue er tydeligvis noe som må kjøpes, men siden jeg ikke eier praktisk sans, så er det heller ikke jeg som kan fikse det. Får bare tenne lys og gå med ullgenser til den store gullmedalje da...

Men verst av alt er at El Cuero-billetten som jeg selvfølgelig presterte å glemme av i Kristiansund og som mamma skulle sende til meg i posten, ennå ikke har kommet frem. Nok et stressmoment. Det er ikke rart at jeg lever med angst 24/7 egentlig, når jeg tenker meg om. Om den aldri kommer fram, får jeg bare kjøpe meg en ny billett med penger jeg ikke eier. Hurra for livet mitt! Jeg ønsker jeg hadde den evnen til å tenke at alt ordner seg til slutt, men ærlig talt så tror jeg ikke det.

I dag er dagen hvor jeg er overbevist om at jeg kommer til å stryke på eksamen og ende opp med gjeld på... Huff, jeg veit ikke det heller, jeg!


Jeg er ekstremt oppgitt i dag.

Én kommentar

helenekroosby

05.10.2011 kl.13:09

søtaa! elsker bloggen fast leser av den :)

kommenter gjerne tilbake!!

Prokrastinering

06.10.2011 kl.22:45

Jeg hadde igrunn skrevet at du må komme på el cuero i bergen 25. november, men så kom jeg på at jeg har eksamen både 23. og 28. november ..... når er el cuero i oslo?

Sunniva :*)

07.10.2011 kl.00:40

fin bunad !!!

Skriv en ny kommentar

hits