Don Rosa

Jeg veit ikke om jeg noen gang har fortalt det, men siden jeg var liten har jeg vært en ihuga fan av Donald Duck. Og ettersom jeg ble mer raffinert - en ihuga fan av Don Rosa, som etter min mening tegner verdens beste, mest spennende og fantastiske historier om Skrue McDuck og hans opplevelser. Jeg setter faktisk så stor pris på dem, at de bladene jeg har med Don Rosa-fortellinger, har jeg tatt vare på i plastmapper. Elsker å være nerd. Selv om jeg er på mitt tyvende år, er det få ting jeg finner så fornøyelig som en historie av Don Rosa. Da kan jeg sitte og humre sånn koselig for meg selv og så spør folk "hva er det du ler av?" og så får jeg ikke til å forklare det for du må liksom ha lest det selv for å forstå humoren og alle de små detaljene som gjør det så innmari gøy.

Derfor var det sykt kult at jeg faktisk fikk møte min store helt i egen person i dag! Under fadderukene viste det seg nemlig at det var flere som delte min nerdete interesse og vi dannet like godt en uformell Don Rosa-klubb. Klubben dro selvfølgelig til Tronsmo i dag, kjøpte hver vår bok og venta en time i kø før vi fikk møte ham.


Siden ryktene om hvor bad ass jeg var gjennom mine ungdomsår i Kristiansund, allerede har nådd Oslo, så møtte jeg selvfølgelig være først ut (vi sto nemlig og fnisa i et kvarter).


Men til slutt turte alle andre og, så klubben fikk sitt bilde. Ganske koselig klubb, hæ?

Det var mildt sagt vært litt av en dag! Har til og med vært med Sandra på vår ukentlige tur rundt Sognsvann. Nå sitter jeg på rommet og har nettopp funnet ut av jeg vil inngå et kjærlighetsforhold til varmovnen min. Gruer meg til hvor kaldt det kommer til å være når vinteren kommer.

Én kommentar

Eirin

27.09.2011 kl.23:18

u did not?! Urettferdig! (Men jeg unner deg det da :) )

Hahah - han ser jo ut som en Donaldfigur selv også!

maiken

28.09.2011 kl.18:22

fyfaen!!!! heldig

Skriv en ny kommentar

hits