På gjensyn

Det er aldri gøy å si på gjensyn til personer du helst vil pakke ned i kofferten og ta med deg hjem dit du selv skal. Helga har vært kjempefin, selv om den var altfor kort. Og det var så godt å se Nathalie, Vilde og Ane igjen, som alle er blitt trøndere. Ikke minst den gjengen som er her i Kristiansund. Det er best når vi alle er samlet, syns jeg.

Utgåingen i går var så vellykket som det kunne bli. En koselig bursdagsmiddag med en liten gjeng før resten strømmet til og sirkelen var fullendt. Mocca var som vanlig fornøyelig på sin egen sedvanlige måte, med rutinert sjangling mellom dansegulvet og toalettene. Skulle jo selvfølgelig på nach også, men før den tid klarte jeg å tvinge til meg en gratis kebab på Gågata. Jeg og Charlotte nekta nemlig å gå før hun hadde fått Colaen sin og jeg fikk mat til gjengjeld for at jeg tok på meg jobben med å jage bort folk som også var sultne. Så ble det selvfølgelig nach, men ikke uten at jeg klarte å finne ut at det var for kjedelig og for så å finne meg i nok en merkelig situasjon med folk som kunne vært foreldra mine. Verdt å nevne at pappa fant meg sovende på et busstopp klokken halv åtte i dag morges.

I dag har jeg vært så fyllesjuk som jeg ikke har vært på lenge, med skjelvinger fra topp til tå. Sitter i sofaen etter å ha spist mammas hjemmelagde pizza. Ingenting er som det. Drar hjem til Oslo i morgen. Tilbake til et rottehull av et hus å bo i, oppgaveskriving jeg ikke forstår og joggeturer gjennom Vestre Gravlund. Livet ass. Har forresten hørt rykter om at Atle Antonsen bor i nærheten av meg. Veit hva jeg skal bruke tiden framover på...

Én kommentar

Prokrastinering

25.09.2011 kl.22:37

fyll og stalking er kjempekjekt!

sognsvannet til uka btw

26.09.2011 kl.01:29

nå kommer jeg hvertfall på besøk!

Skriv en ny kommentar

hits