Et fragment

Hva om det var sånn, at etter det livet vi har levd, når vi står der på dødsdagen, så måtte vi velge hvilken del av livet som var den beste. Den delen som skulle definere oss på alle mulige måter, det våre etterfølgere ville huske oss for. Vi ville måtte velge mellom alle perioder, gode som dårlige, sette de opp mot hverandre og tenke nøye gjennom hver og en. Huske alt fra begynnelse til slutt. Hva har betydd mest? Hva ga oss mest glede? Tenk om vi måtte velge et lite fragment av livene våre som skal stå igjen etter oss den dagen vi ikke lenger er her. Hva ville du valgt?


Foto: Marte Steffensen

Én kommentar

Ida

19.09.2011 kl.21:41

jeg ville valg en salig blanding av alle stundene divasen har hatt sammen.

Ane (fra litteraturen)

20.09.2011 kl.15:55

Maren, jeg skulle bare si at jeg liker bloggen din veldig godt <3 Og dette var fint. Bildet også! Veit ikke helt hva slags fragment jeg ville valgt. 1996 var veldig bra, men jeg har heldigvis forandra meg ganske siden jeg var fire, så hvis jeg skal velge et fragment som skal være en slags konsentrasjon av alt jeg er, har det ikke kommet ennå, for jeg veit ikke helt hva jeg er, hvis du skjønner. (PS: BIK BOK-innlegget fikk meg til å flire, du er morsom.)

Prokrastinering

20.09.2011 kl.20:44

jeg ville valgt den delen av livet jeg kunne tilbringe med de fineste menneskene i verden, i tyllskjørt og leopardsko, med dahls på bordet i den bruneste puben av alle. når alle smiler og ler og fryser under varmelampene ute og det viktigste i hele verden er å vinne i biljard.

nå har den bruneste puben blitt hipp og leopardskoa ødelagt.

Skriv en ny kommentar

hits