Høy i hatten

Lørdagens utgåing var av den type jeg velger å kategorisere som "Jeg var møkkings". Ja, jeg var møkkings. Har faktisk savna den der litt, for en slik tilstand kan føre til både mye morsomt og ting som er... mindre morsomt. Uansett, jeg lærte to ting:

1. Om en fyr er hyggelig og spanderer øl, så kommer han mest sannsynlig til å ta den fra deg og si "Da venter jeg bare her" når du legger fram det forslaget om at du "bare" skal på do når du egentlig har planer om å ta den ølen og komme deg til helvete vekk fra ham. Jeg lot ham bare stå igjen som en idiot og gikk heller til en annen bardisk for å kjøpe min egen øl.

2. Aldri, aldri, ALDRI gi vekk til telefonnummmeret ditt i hytt og pine til alle som vil ha. Jeg kan ikke få sagt det nok. Det bekymrer meg at det nå er en sleip italiener ved navn Fernando og en tvilsom Albert som har mitt nummer på deres mobil. Senest i går sendte Albert meg en melding om at han ville møte meg på Mortensrud for å gi meg en stol og en sofa. Hva faen, liksom. Jeg er glad jeg nå bor bak Frognerparken. Nå det er sagt, så er det også en Bruce Springsteen anno 1972 som er der ute et sted med nummeret mitt. Men det gjør ikke så mye, han kan få ha det til evig tid for min del.

Så nå har jeg faktisk flytta til byen. Det er digg å slippe å bruke en halvtime på å komme seg til Jernbanetorget, det må jeg bare si. Men rommet er primitivt, stusselig, upersonlig og iskaldt. Det burde jeg kanskje gjort noe med. Jeg skal kjøpe meg et pelsteppe og tøfler. Hater lo og rusk som fester seg til sokkene mine. Æsj. Og så har jeg hatt min første time med boksing i dag. Ikke for å skryte altså, men jeg tror jeg var født til å slå. Eller, det var det jeg tenkte helt til jeg skjønte hvor innmari komplisert det faktisk er. Men det blir, det blir! Men det absolutt beste med dagen var da jeg sto i kø på Rema for å kjøpe Sjokomelk og han fyren i kassa ikke visste PLUen til kålrabi som den kunden foran meg skulle ha. Jeg sto der bare og trippa helt til jeg sa "Det er 764". Gjett om jeg var høy i hatten når jeg gikk ut da!


Trengte et bilde for å illustrere begrepet "Jeg var møkkings".

Nå skal jeg sende eksamensbesvarelsen min i bokmål til min gamle, men for all del ikke glemte norsklærer. Gjett om jeg kommer til å være høy i hatten når jeg trykker "Send" da!

Én kommentar

Eirin

29.08.2011 kl.23:52

Hahah ! Du og PLU-kodene dine. Du er herlig, Maren!

Eirin Andersen

30.08.2011 kl.18:32

hahahah, fint bilde :-D

Skriv en ny kommentar

hits