"Har'u bursdag?!" - Kronk

Ja, jeg har bursdag, dere! Startet dagen grytidlig med å forsove meg, før jeg våkna av ei superkoselig bursdagsmelding fra min favorittlærer. Forsto jo ganske raskt at jeg hadde ti knappe minutter på å kle på meg og pakke skolesekken, og så gikk jeg til t-banen KVART OVER SYV, usminka og jævlig. Leste som en hest i Pamela hele turen, før jeg kom på min første forelesning og innså at det ikke var den boka som skulle leses allikevel. Urutinert, dere! Men dagen min ble straks mye bedre da jeg fikk kjøpt meg TO Litago (har tross alt bursdag) og søte Ane ga meg en sekspakning Carlsberg som hun hadde kjøpt til meg tidlig på morningen i matbutikken på Blindern. Så utrolig snilt! Elsker studentlivet ass. Nå er jeg hjemme på Mortensrud igjen. Burde egentlig vært flink og lest Homers Iliaden og Odyseen, men blir så rastløs av å ha bursdag. Senere skal jeg spise bursdagsmiddag med Karoline og Sandra. Føles godt å ha to fine venner fra Kristiansund her nede i tigerstaden, og spesielt når jeg har bursdag. Ble plutselig veldig mye av ordet "bursdag", merker jeg... Ja, ja. Ikke skyld på meg, jeg har tross alt BURSDAG. Har alle fått det med seg nå? Jeg har bursdag!!

Ønskelista mi ser forresten slik ut:

- Boplass, deltidsjobb og alt av pensum

- Et lass med snus og øl

- Ny garderobe og en kjekk mann

- En bedre middag med Bruce Springsteen eller Lars Saabye Christensen (eventuelt begge to samtidig) er heller ikke å forakte

- Negleklipper. Begynner å bli krise her i gården.


Blir litt sånn av å ha bursdag, jeg.

Men seriøst, nå må jeg faktisk lese litt. Okei, har inngått en deal da; jeg skal få knekke ett par bursdagspils samtidig som jeg leser!

PS. Hadde jeg bodd hjemme nå, der vi har VHS-spiller OG VHS-filmer, så ville min bursdagsgave til meg selv vært en runde med Et kongerike for en lama. Elsker den filmen!!


Kan seriøst alle replikkene fra denne filmen.

Én kommentar

urbaneproblemer

24.08.2011 kl.13:20

gratulerer så mye med dagen, vennen. får ikke sagt det nok ganger. du er liksom så langt borte.. glad i deg <3

Linda

24.08.2011 kl.18:25

Gratulerer med dagen :)

nettinett

25.08.2011 kl.18:04

kor blei d av andre innlegget?

Skriv en ny kommentar

hits