Forandring fryder eller så dem sier

Er godt i gang med fadderuka nå, og det stemmer bra at det er ei omvendt russetid på ny igjen. Jeg koser meg i hvert fall veldig mye og er sykt gira på å sette i gang ordentlig med studiene. Kjøpte litt bøker i dag også, blant annet Odyseen, Iliaden og Pamela. Fy faen, så spent jeg er! Nå går jo dagene for det meste til å være forvirra over hvor stort universitetet i Oslo faktisk er og kveldene til å drikke meg full og prøve å rekke siste t-banen hjem. Men neste uke, da, da skal jeg bli bra seriøs da. Skal stå opp tidlig om morgenen og tvinge meg igjennom tekstene fra antikken. Herregud, dette lover bra.


Et bilde for å illustrere hvor hjemmekoselig jeg har prestert å gjøre det her på Mortensrud.

Kjære lesere, i skrivende stund er livet bra.

PS. Til nå har ikke utvalget av menn vært så veldig mye å juble for, men regner med at de er å finne i krikene og krokene på Blindern, eventuelt på en brun pub på Grünerløkka.

Én kommentar

Silje

17.08.2011 kl.21:10

Som jeg har sagt før Maren, jeg tror du er den perfekte student! OG at litteraturstudier er perfekt for deg! (btw, jeg og kristina vil veldig gjerne ha deg med på urbane problemer bloggen om du vil!! ) Oppdatering på utvalg av menn burde bli en ukentlig spalte forresten.

Eirin

17.08.2011 kl.21:16

Slenger meg på den ukentlige spalte-ideen til Silje! Lett!

Om noen har kommet til rett plass, så er det deg, Maren. Ingen tvil! Ha ei fortreffelig fadderuke!

17.08.2011 kl.22:27

hva studerer du?

Maren

18.08.2011 kl.13:23

Studerer litteraturvitenskap årsenhet.

20.08.2011 kl.18:05

ekke mye å skryte av på blindern akkurat, maren!

Skriv en ny kommentar

hits