To each his own through darkness and light

Lørdagen ble som skrevet brukt til å lokalisere Blindern. Det var faktisk ikke så veldig vanskelig, og enda enklere er det at t-banen min går direkte til skolen (så jeg slipper å gå meg bort i eventuelle snøstormer som måtte komme). Dessuten hang jeg med min kjære storebror litt over alt. Først i Karl Johan, hvor jeg møtte på Fredrik på H&M. Sykt tilfeldig, dog veldig koselig. Og så hang vi på noe norsk motegreie som jeg tror er i forbindelse med Oslo Fashion Week. Klær er jo egentlig ikke så veldig spennende, men gratis alkohol er superkult. Var der jo mest fordi søskenbarnet mitt handlet inn klær til den store gullmedalje til butikken sin, og det var kjekt å se henne igjen.

Sånn ellers skjer det ikke så mye. De to barna som bor i dette huset ser ut til å like meg, og det er jo faktisk helt utrolig. Barn har jo en tendens til å skygge unna meg, så dette går over alle forventninger. Og så har jeg begynt å se Mad Men siden jeg ikke har noen venner og disse veggene rundt meg er for kjedelige til å glo på. Hjemme på rommet mitt i Kristiansund kan jeg ligge flere timer i strekk i senga og glo på veggene fra forskjellige vinkler. Er det en ting jeg er stolt over her i livet, så er det arbeidet jeg har lagt ned i mitt barndomsrom.

Men i morgen starter skolen og fadderuken(e). Jeg håper det blir gøy. Og at jeg får meg venner. Fredrik var så grei at han påpekte at jeg endelig har sjansen til å være alene konstant, men hvem er det vel som har lyst til å være alene hele tiden?

Én kommentar

Eva

17.08.2011 kl.18:39

Gratulerer med ny blogg, Maren! Det blir spennende å følge deg, lykke til:)))

Skriv en ny kommentar

hits